miercuri, 19 august 2009

be yourself, no matter what they say..

oamenii judeca. judeca si rad sau (cred ei) iti plang de mila. "cum? te-ai dus singura la mare?" sau.."ce nebuna esti"..si cea mai recenta: "esti cam deprimata..". variatiuni pe tema, insa toti cu aceeasi idee de fapt: ca am luat-o razna. hmm..nu am incercat sa explic, pentru ca mi-am dat seama ca oamenii in general refuza ceea ce nu inteleg.
da. am plecat singura la mare. dar ideea nu era sa ma duc sa-mi fac de cap, sa ma distrez.. simteam nevoia sa ma linistesc, sa nu stea nimeni pe capul meu, sa fiu doar eu cu mine. si mi-am dovedit ca am facut un lucru bun pentru mine. aveam nevoie de un impuls si s-a intamplat ca m-a sunat un prieten sa-mi spuna ca e in Vama. "fa-ti bagajele si hai". "ok" :). nu prea am stat cu el, tot de capul meu am fost. am stat la plaja, m-am plimbat, m-am relaxat..eu cu mine.
fac lucrurile in felul meu..n-am cautat sa ma inteleaga cineva. nu asta era scopul. am inteles ca e foarte important intai sa inveti sa te cunosti pe tine, ca sa poti sa-i intelegi pe cei din jur si sa faci ceva bun pentru tine si pentru ceilalti.
deci nu va mai faceti griji :) n-am luat-o razna. nu sunt deprimata. dupa experienta asta chiar sunt foarte bine. sunt linistita. sunt eu..

Sting - English man in NewYork
Vezi mai multe video din Muzica

aa..mi-am mai amintit ceva..imi zicea un prieten zilele trecute ca postul ala "tre` sa ma izolez" suna cam..disperat si (again) deprimat. well dear, asa o fi pentru cine nu ma cunoaste, dar ideea era de fapt ironica, in niciun caz disperata :)) am lucruri mai importante la care sa ma gandesc decat deprimarea din cauza unui barbat..sincer :)

5 comentarii:

  1. Dear, get used to it. :)

    Blogul va atrage dupa sine o suma de oameni bucurosi sa catalogheze :). Vei starni pe rand mila, compasiune, chiar dispret ca vezi doamne iti plangi prea mult de mila...

    Vor fi voci "altruiste" care vor vrea sa te ajute, care iti vor impartasi sfaturi pretioase si te vor bate pe umar spunandu-ti "dar trebuie sa-ti revii". "E pacat de tine sa gandesti asa".

    Btw,si eu vreau sa merg singura la mare. Cred ca e foarte tare. Nu e nicio problema in a petrece timp doar tu cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) eu stiu asta si m-am gandit ca ar trebui sa stie si restul lumii.. dar nu ne grabim nicaieri, toate la timpul lor..

    RăspundețiȘtergere
  3. Important este ca tu sa simti ceea ce sperai sa simti inainte de calatorie. Cred, zic si io...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da cred ca de asta am si eu nevoie, imi este tot mai clar:)

    RăspundețiȘtergere
  5. It's interesting site and I followed you, greeting from Indonesia

    RăspundețiȘtergere