miercuri, 15 aprilie 2009

doamnelor si domnilor..avem soare! :D


stiu ca de cateva zile bune primavara si-a intrat in drepturi, da` eu am reusit mai greu sa ma dezmortesc.. nici o problema, nu va faceti griji, am dat nas in nas cu soarele, m-am convins ca e pe bune si am inceput activitatile de primavara-vara (a nu se citi curatenie:p). am fost chiar si la pescuit, experienta nu tocmai placuta pentru ca m-am plictisit groaznic, singura cu trei baieti care n-au facut aproape nimic altceva decat sa se uite la unditele si lansetele lor. asta dupa ce am dardait putin de frig pentru ca am ajuns acolo undeva la 6 dimineata, cand inca temperatura nu se ridica peste 5-6grade. dar nu capitulez. va exista o "data viitoare" si atunci voi fi pregatita, in primul rand cu mai multi oameni :)))
tocmai am aflat ca pe 1mai mergem la mare, ca de obicei, vechea gasca de nebuni..
si parca abia ieri era craciunul..nu stiu cand a trecut asa de repede vremea..dar nu spun asta cu un sentiment de tristete sau nostalgie, pentru ca avem soare..si bineinteles atitudine pozitiva! :D

3 comentarii:

  1. La fel simt si eu...nici nu stiu cum naiba am ajuns deja sa sarbatorim Pastele...la naiba...though this time

    RăspundețiȘtergere
  2. uneori trebuie sa gasim partile bune ale lucrurilor mai putin placute si comode..cat despre trecerea timpui, mai rau e sa te gandesti la asta..have fun la mare:)

    RăspundețiȘtergere